Politika uporabe piškotkov

Piškotki, ki jim namestimo v vašem brskalniku, nam omogočajo, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletne aplikacije. V spletni aplikaciji moja.DOBA uporabljamo izključno piškotke, brez katerih ni mogoče zagotavljati delovanja storitev. Z uporabo spletne soglašate z namestitvijo teh piškotkov.

Seznam piškotkov

Spletna aplikacija uporablja naslednje piškotke:

Ime piškotka Veljavnost Opis
ASP.NET_SessionId konec seje Piškotek se uporablja za izvajanje spletne aplikacije za vodenje t.i. uporabniških sej, ki se zaključijo ko se odjavite s spletne aplikacije. Ob odjavi se tudi piškotek pobriše.
fedAuth konec seje Piškotek omogoča t.i. enotno prijavo. Ko se prijavite v aplikacijo moja.DOBA ste samodejno prijavljeni tudi v druge storitve DOBE. Ob odjavi se piškotek pobriše.
FedAuth1 konec seje Piškotek omogoča t.i. enotno prijavo. Ko se prijavite v aplikacijo moja.DOBA ste samodejno prijavljeni tudi v druge storitve DOBE. Ob odjavi se piškotek pobriše.
clang 5 let Ko izberete jezik, ki je drugačen od jezika vašega spletnega brskalnika, se nastavi piškotek, ki hrani informacijo o izbranem jeziku. Ob ponovni prijavi se bo izbral vaš jezik namesto privzetega v spletnem brskalniku.